• +355676131594

  • Pallati I Kultures "I. Berdaku", Rr. Vrana Konti, Krujë

  • E Hene - E Diele: 8 AM - 8 PM

Blerja nga “Zejtari Berushi” – Mbeshtetja e Artizanëve Lokalë dhe Ruajtja e Traditave

Blerja nga “Zejtari Berushi” do të thotë jo vetëm blerja e produkteve cilësore, por edhe mbeshtetja e artizanëve lokalë dhe ruajtja e traditave tona. Çdo produkt që ofrojmë është punuar me dorë dhe është i mbushur me dashurinë dhe pasionin e mjeshtërve tanë për punën e tyre.

Kur blini nga ne, po krijoni një lidhje me artizanët që kanë punuar me kujdes për të prodhuar artikujt që blini. Po ju jepni vlerë punës së tyre të palodhshme dhe po ndihmoni në mbijetesën e zanateve që rrezikojnë të humbasin.

Përveç kësaj, ofrojmë një përvojë të shkëlqyeshme për klientët me transport falas, garanci kthimi të parave dhe mbështetje të jashtëzakonshme të klientit. Ne kemi kujdes për cilësinë dhe jemi të përkushtuar për të ofruar një shërbim të jashtëzakonshëm. Faleminderit që na ndihmoni të ruajmë dhe të pasurojmë këtë thesar të vyer të kulturës sonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *