• +355676131594

  • Pallati I Kultures "I. Berdaku", Rr. Vrana Konti, Krujë

  • E Hene - E Diele: 8 AM - 8 PM

KUMRIE BERUSHI

Ky biznes kaq i bukur ruan vlerat autentike te tradites Shqiptare. Znj Kumrie vjen me nje experience shume shume vjecare ne prodhimin e qylymave, qe prej kohes se fabrikes se qylymave te Krujes, dhe me pas me nje experience te gjate ne rrobaqepsi.Ne Zejtari mund te gjejme: punime me qendisje me dore dhe makine manuale,…

Lexo më shumë
Vlerat e Artizanatit Tradicional Shqiptar

Produktet dhe kostumet tradicionale janë thesar i vyer për kulturën tonë. “Zejtari Berushi” e kupton vlerën e tyre dhe synon të ruajë dhe promovojë këtë trashëgimi. Ne punojmë me artizanë dhe mjeshtër lokalë për të prodhuar veshje dhe artikuj unikë që përfaqësojnë pasurinë tonë kulturore. Mund të ndiheni krenar kur blini nga ne, jo vetëm…

Lexo më shumë
Ruajtja e Diturisë dhe Pasurisë Kulturore Ndër Breza.

Artizanët dhe mjeshtërit e “Zejtari Berushi” janë pasardhës të një tradite të gjatë që transmetohet nga brezi në brez. Ata kanë mësuar zanatin e tyre me durim dhe përkushtim, duke ruajtur dhe pasuruar një dituri që është trashëguar që nga kohët e lashta. Puna e tyre e përditshme përfshin jo vetëm zbatimin e aftësive dhe…

Lexo më shumë