• +355676131594

  • Pallati I Kultures "I. Berdaku", Rr. Vrana Konti, Krujë

  • E Hene - E Diele: 8 AM - 8 PM

Ruajtja e Diturisë dhe Pasurisë Kulturore Ndër Breza.

Artizanët dhe mjeshtërit e “Zejtari Berushi” janë pasardhës të një tradite të gjatë që transmetohet nga brezi në brez. Ata kanë mësuar zanatin e tyre me durim dhe përkushtim, duke ruajtur dhe pasuruar një dituri që është trashëguar që nga kohët e lashta.

Puna e tyre e përditshme përfshin jo vetëm zbatimin e aftësive dhe teknikave të tyre, por edhe ruajtjen e një kulture dhe identiteti që reflektohet në çdo detaj të prodhimeve të tyre. Ata janë të ndërgjegjshëm për rolin e tyre si ruajtës të kësaj trashëgimie dhe janë të përkushtuar në misionin e tyre për ta ruajtur atë për brezat e ardhshëm.

Ne jemi të befasuar nga talenti, kujdesi dhe dashuria që ata shprehin në punën e tyre. Ne e vlerësojmë angazhimin e tyre dhe e përqafim misionin për ta ruajtur këtë dituri të çmuar. Faleminderit që na ndihmoni të ruajmë dhe të pasurojmë këtë thesar të vyer të kulturës sonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *